Računar u svaku firmu,
računar u svaki dom,

“Tehnokom” !!!

Usluge koje nudimo

Programi

Veliki broj gotovih sofverskih rješenja za knjigovodstvo, veleprodaju, maloprodaju i restorane. Izrada softvera po želji.

Servis

Servis računara, prenosivih računara, štampača, izrada računarskih mreža, usluge održavanja.

Prodaja

Dugogodišnja saradnja sa najvećim dobavljačima u oblasti IT industrije. Vršimo usluge fiskalizovanja i održavanja fiskalnih štampača.

fiskalizacija_za sajt

Zašto mi

Naša misija

Pružanje kvalitetne usluge na najvišem nivou kako bi klijenti bili zadovoljni i znali da se u svakom trenutku mogu osloniti na našu stalnu stručnu podršku i brzinu obavljanja dogovorenog posla. Cilj nam je izgrađivanje dugoročnih odnosa zasnovanih na povjerenju, kvalitetnoj usluzi i poštenom poslovnom odnosu.

Naša iskustva

Kroz konstantan rad na razvoju usluga svojim klijentima omogućavamo kontinuirano unapređenje poslovanja, a kroz unapređenje podrške i konsalting razvijamo stabilne i dugoročne poslovne veze uz primjenu našeg mota: obezbijedite IT na jednom mjestu.

Poslovna vizija

Naša poslovna vizija bila je da stvorimo firmu koja će svojim klijentima pružati kompletan spektar kvalitetnih usluga iz profesionalnog domena ICT tehnologija. Firma je počela da radi davne 1996. god. i do danas smo stekli veliki broj klijenata i zavidnu reputaciju u oblasti IT sektora.

Naša vizija

Naša vizija je zadovoljan klijent, koji svoje poslovne procese uspješno vodi i kontroliše uz primjenu najsavremenijih IT rješenja, a koja su prilagođena upravo njegovim potrebama. Zadovoljstvo klijenata našom kompletnom uslugom, počevši od prijema, preko rešavanja problema pa sve do predaje uređaja, predstavlja osnov našeg poslovanja. Naši iskusni serviseri nude stručnu i kvalitetnu uslugu, a efikasnost i ljubaznost se podrazumevaju za sve članove našeg tima koji su tu da bi pomogli u rešavanju svakog vašeg problema sa računarom. Zadovoljan klijent je najbolja potvrda našeg uloženog truda i najbolja preporuka za buduće korisnike naših usluga.

Partneri